Forside > Arkiv > 2014 > Sjokolademilkshake

Noe godt

Lyst på noe godt? På denne siden presenterer vi lure tips og andre favoritter for godtemonser. Send gjerne inn din egen oppskrift til [email protected]!

Vi nærmer oss sommer, så hva med å kose deg med en melke- og sukkerfri ”milkshake” i varmen? Denne er lagd på kokosmelk og passer både som drikk og dessert.

Tekst og foto Anne Lene Johnsen

Du trenger følgende:

Den faste delen av en boks kokosmelk (hele, hvis du vil ha mer flytende resultat)

1-2 ss Sukrin® (erytritol)

1 ts økologisk vaniljepulver

1-2 ss kakao (eller etter smak)

Eventuelt et par dråper Stevia, for eksempel med sjokoladesmak

Slik gjør du:

Oppbevar kokosmelken i kjøleskap slik at den ”skiller” seg. Pisk sammen kokoskremen og Sukrin®, ha i kakaoen og pisk inn denne. Smak eventuelt til med stevia eller litt mer Sukrin.

Server i glass med sugerør eller i bolle med skje, eventuelt med krem eller friske bær til.

Legg igjen et svar